Hello


zondag 29 april 2012

Simon says - Dare


Met deze kaart doe ik mee met de Simon says stamp and show challenge.
Deze keer is het onderwerp: gebruik je favoriete woord. Helemaal mijn ding, ik hou van taal.
Ik kon alleen niet kiezen tussen mijn twee favoriete woorden, dus heb ik voor één keertje twee kaarten gemaakt. Dit is de eerste: Dare (durf). Ik vond het moeilijk om m'n favoriete woorden uit te beelden. Op deze kaart danst een vrouw met de dood (zo zie ik dat althans). Zulk roekeloos lef raad ik natuurlijk niemand aan, ik bedoel wel te zeggen; durf je dromen ook waar te maken (daar heb je soms best wel lef voor nodig :) ).

De achtergrond van de kaart is bewerkt met panpastel, waar ik met behulp van een sjabloon ook nog glimmermist op heb gebruikt ( de 'vlammen') Helaas is de 'glimmer' niet zichtbaar op de foto. De zon is van gesso gemaakt en met panpastel gekleurd. De letters heb ik op geel papier gestempeld, uitgeknipt en besmeerd met glossy accents. De wolven heb ik geëmbost, uitgeknipt en ingekleurd met distress inkt.

Hierboven m'n tweede favoriete woord.

6 opmerkingen:

  1. oh, die dood zag ik niet direct maar nu wel, inderdaad erg scherpe kaart, maar de boodshcap die je erbij verteld is duidelijk, nou meid, je hebt lef getoond, gedurf met deze kaart dussss, knap hoor!!En ja, dromen waar maken, geheel mijn ding ook!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beautifully done piece! I love the background and then the blazing sun! The black silhouette figures really stand out. Thanks for joining us at Simon Says Stamp and Show. <3 Candy

    BeantwoordenVerwijderen