Hello


zaterdag 28 juli 2012

See you soon
Lieve mensen, ik ben er even een paar weekjes tussenuit.
Dit kaartje had ik een tijdje geleden al gemaakt en alleen om te oefenen met Teykol.
Ik dacht; er moet een kaartje bij m'n bericht, anders is het zo saai. Deze is in ieder geval vrolijk en zonnig. Ik wens iedereen nog vele zonnige dagen en voor de rest...

                         SEE YOU SOON ! 
P.S.  Ben de afgelopen tijd niet zo actief geweest in blogland, had het waanzinnig druk met van alles en nog wat. Bij terugkomst zal ik m'n leven beteren ;-)

maandag 23 juli 2012

I do not sleepToen ik de nieuwe challenge van Stampotique; SDC 58: Sentiments zag, kreeg ik direct een beeld van bovenstaande kaart in m'n hoofd. Ik kon hem alleen niet direct maken, ik ben deze week niet aan het stempelen toegekomen. Maar wat in het vat zit verzuurt niet, dus hier is hij dan.

Ik ben me ervan bewust dat ik niet de vrolijkste tekst heb uitgekozen, maar voor zijn soort vind ik het een mooie tekst die me erg aanspreekt. Ik vond dat de kaart zelf niet te treurig moest zijn, dat past niet bij de tekst. Zelf ben ik er erg tevreden over. Beslist beter dan het trieste zwarte randje dat iedereen vreest.

De achtergrond van de kaart is gesponsd met Adirondack sunshine yellow en Distress inkten black soot en fired brick. De dame is ingekleurd met stiften, een gouden inktpen en verdunde inkt. In de oogjes van de dame heb ik een klein beetje gouden glitterlijm gedaan als extra accent. Ik weet niet of dit duidelijk te zien is op de foto. (Klik op de foto om te vergroten)

zondag 15 juli 2012

Serendipity


Voor de Layered challenge bij Simon says stamp and show heb ik deze 'gouwe ouwe' uit de kast getrokken. Waarbij gebruik je tenslotte meer laagjes dan bij deze Serendipity techniek. Heerlijk om te doen en bovendien ook heel leuk dat je je verpeste kaarten toch nog kunt gebruiken. Prachtig om te zien dat je met 'afval' toch nog zo'n sjieke kaart kunt maken.

Op deze kaart zit laag over laag werkelijk van alles! Normaal en chromolux papier, alcoholinkt, distress inkt, zwarte stazon, bruine en gouden embosinghpoeder, flower soft, glimmer mist, dabber goud en dylusions spray. Kan zijn dat ik nog iets vergeten ben te noemen hoor... :-))

Deze kaart gebruik ik ook voor de verjaardag van een kennis, dus hopelijk kijkt ze niet op m'n blog.

zaterdag 7 juli 2012

Little peasant


Ik heb eindelijk een paar nieuwe Stampotique stempeltjes :-))
Net op tijd om nog mee te kunnen doen met de Out of the box challenge bij de stampotique desinger challenge.

woensdag 4 juli 2012

The sight of life
De achtergrond van deze kaart is bewerkt met dylusions ink spray. De eerbiedwaardige man is gestempeld, uitgeknipt en iets verhoogd op de kaart geplaatst. De tekst is wit geembost.
Met deze kaart doe ik mee aan Spritz, spray or stencil challenge bij Simon says stamp and show. 

zondag 1 juli 2012

No fear at all

Kijk, dit is andere koek! Met dit label ben ik wel helemaal tevreden.
De baby op dit label is helemaal niet bang. Dat is logisch, want voor baby's is alles nieuw en vreemd, dus zijn ze nergens (nog) echt bang voor. Maar welke ouder, grootouder, oom, tante ect. zouden niet de rillingen over de rug lopen bij dit label... Gelukkig is het maar een plaatje ;-)
Ik doe met dit label voor de tweede keer mee aan de Don't fear challenge bij Dragons Dream- Tag it on.
En sorry hoor, alle mooie en lieve reacties ten spijt (heel erg bedankt!!!), maar het vorige product gaat echt ter ziele... ik peuter voor hergebruik de spin en de bloem eraf en de rest probeer ik snel te vergeten. Ik kon mezelf er echt niet in vinden...