Hello


dinsdag 28 augustus 2012

Art for Arts sake


Met dit label doe ik mee met Dragons dream TIO#123.

Maak kunst terwille van de Kunst was de opdracht deze keer. Ik heb zo genoten van het werken aan dit label, zo leuk om te doen ;-))

De achtergrond heb ik eerst in verschillende blauw- en groentinten gesponsd. Toen op de achtergrond geembosd, de vissen met behulp van stempels, de schelpachtige rondjes komen van een sjabloon. Aan de rechterkant tekst gezet en nog wat zwart aangezet. Het 'lijf' van het figuurtje met de clownsmasker bestaat uit twee stempels, die ik met behulp van een stempellineaal precies 'aan elkaar vast' heb gestempeld en daarna met lekkere felle tinten heb ingekleurd (doe ik altijd met distress inkt). De voet van het figuurtje is ook een stempel, maar deze wees (voor mij) de verkeerde kant op. Ik heb de schoen toen op mica gestempeld, een stukje achtergrondpapier erop geplakt aan de kant waar ik gestempeld had en zo kon ik de schoen de goede kant op laten wijzen. De schoen heb ik op het label geplakt en daarna de rest van het figuurtje met 3d-padjes op het label bevestigd. Ik heb het figuurtje daarna nog een kroontje gegeven, die ik eerst met wat metalic rub-ons bewerkt had. Toen wat ijzerwerk (uit oude klok) op het label gelijmd en wel het +vormige ijzertje bovenaan het label, het zeisvormige stukje ijzer dat aan het lijf van het figuurtje vastzit en het schelpvormige stukje ijzer rechts onderaan bij de hak van de schoen. Daarna nog wat passende fibers bevestigd.

Het stempel van de torso met het clownsmasker had ik vorige week gratis bij een bestelling gekregen. Ik dacht dat ik deze nooit zou gebruiken, want ik gruwel van clowns. Zo zie je maar, zeg nooit nooit!  Ik ben er toch wel blij mee (... denk ik) :-)

10 opmerkingen:

 1. Prachtige tag Linda, heel mooi! Ik vind je nieuwe gekregen stempel super.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jemig, Linda, wat heb je veel verschill. dingen gedaan om je label zo mooi te krijgen!!!!
  Hij is echt heel gaaf geworden.
  Mooie kleuren en supervoorstelling heb je gecreëerd.
  Groetjes Gery

  BeantwoordenVerwijderen
 3. How cool is this?! So wonderful, thanks for the smile on my face and thanks for dreaming with us at TIO this fortnight.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow een prachtige tag, veel stempels gecombineerd, een erg mooie achtergrond en prachtige kleuren, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is geweldig!! Ik brn het met je eens hoor over die clowns. Deze vind ik ook heel eng. maar op deze tag is hij super. Hele mooie tag leuk dat je meedoet met de uitdaging van dragons dream tio

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I totally love this! It's fabulous.
  Best, Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fantastic tag, Love those colours great design, the stamped image is Fabulous.. Thanks for dreaming with us at TIO... May x  BeantwoordenVerwijderen
 8. I hate clown type faces but I love your tag!! The colours are gorgeous and your stamping is fantastic!
  Juliax

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fantastic tag Linda! I love your quirky character!
  Alison x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Great tag thanks for sharing with us at Dragons Dream TIO. Elizabeth x

  BeantwoordenVerwijderen