Hello


zondag 20 mei 2012

Moo-Mania / Faces


Ineens kwam ik de laatste dagen tijdens het rondsnuffelen bij mijn blogvrienden de term 'Moo' tegen. Nu werd mijn nieuwsgierigheid mij teveel, ik moest weten wat 'Moo's' waren. En wat ik ontdekte stond me wel aan!

Nu moeten jullie wel weten dat ik ontzettend slecht ben in alles wat met cijfertjes te maken heeft, dus ook in het meten. Ik had bij de 'Moo's' in eerste instantie maatje boeklegger in gedachten. Kunnen jullie mijn schrik dus inbeelden toen ik ontdekte hoe klein een 'Moo'tje' werkelijk is!

Er moet wel een mooi randje om die dingen, dacht ik bij mezelf. Dus het 'Moo-werkgebied' waarop ik stempel moest nog iets kleiner. Zie hier het 'fraaie' resultaat! Een ENORME zwarte rand om mijn 'Moo'tjes'!

Maar al doende leert men (zeggen ze toch) en voor de eerste keer vind ik mijn 'Moo's' best wel aardig.
En ik heb erg veel plezier gehad in het maken van deze 'Moo's'!

Moo-mania/Faces

8 opmerkingen:

 1. fantastic Moo(s) Linda! Thank you for taking part on our MOO-MANIA-CHALLENGE!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha, ik had een tijdje geleden precies hetzelfde. Zoooo klein is een moo. Ik heb toen wat zitten hannessen en kreeg het niet voor elkaar om een mooi klein mootje te maken. Maar deze zijn stuk voor stuk mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben de maat voor een moo'tje ff kwijt, weet wel dat het klein is, maaruhhh, ben het niet met je eens Linda, voor een eerste keer zijn ze echt niet "best wel aardig", ik vind ze schitterend. Heel knap gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. love the zentangled face of the woman

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou linda, ik heb pas geleden de moo voor het erst gemaakt, nooit mer, haha. Ik bak er niks van. Maar jij maakte iets zeer moois van, prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt supermootjes gemaakt en al helemaal als je dit voor een eerste keer hebt gedaan!!!
  Dat belooft nog wat voor de toekomst :-))
  Groetjes Gery

  BeantwoordenVerwijderen