Hello


donderdag 31 mei 2012

Congrats en Celebrate

Je moet die pech maar hebben. Eindelijk prachtig weer en dan slaat de griep toe!
Echt toppie is het nog niet, maar ik ben weer onder de levenden.

Ik heb dus weinig gestempeld afgelopen tijd, maar deze twee had ik al kant en klaar liggen voor de verjaardagskandidaten bij het Stempelkussen. Kan ik tenminste toch nog iets showen :-)

zondag 20 mei 2012

Moo-Mania / Faces


Ineens kwam ik de laatste dagen tijdens het rondsnuffelen bij mijn blogvrienden de term 'Moo' tegen. Nu werd mijn nieuwsgierigheid mij teveel, ik moest weten wat 'Moo's' waren. En wat ik ontdekte stond me wel aan!

Nu moeten jullie wel weten dat ik ontzettend slecht ben in alles wat met cijfertjes te maken heeft, dus ook in het meten. Ik had bij de 'Moo's' in eerste instantie maatje boeklegger in gedachten. Kunnen jullie mijn schrik dus inbeelden toen ik ontdekte hoe klein een 'Moo'tje' werkelijk is!

Er moet wel een mooi randje om die dingen, dacht ik bij mezelf. Dus het 'Moo-werkgebied' waarop ik stempel moest nog iets kleiner. Zie hier het 'fraaie' resultaat! Een ENORME zwarte rand om mijn 'Moo'tjes'!

Maar al doende leert men (zeggen ze toch) en voor de eerste keer vind ik mijn 'Moo's' best wel aardig.
En ik heb erg veel plezier gehad in het maken van deze 'Moo's'!

Moo-mania/Faces

zaterdag 19 mei 2012

Family

Met de kaart doe ik mee aan de SDC 54-family. De achtergrond heb ik gemaakt door middel van een template, versamark en pan pastels. De figuren met knip- en plakwerk op de achtergrond geplaatst, na ze ingekleurd te hebben met distress inkt. het tekstje is mijn eigen onzalige handschrift ;)

De page is eigenlijk geen page uit een journal, maar ik wil mezelf wel oefenen in het maken van een journal. Ik maak (wanneer ik geen inspiratie heb voor het maken van kaarten) graag achtergronden. Het is alleen jammer dat ik achteraf vaak vergeten ben hoe ik nu precies zo'n achtergrond gemaakt hebt. Vandaar dit boekje! Ik noem het maar mijn background book. Ik maak voortaan m'n achtergronden in dit boekje. Eventueel maak ik het nog af tot een leuk geheel (zoals in dit geval) en op de achterkant van elke pagina schrijf ik op hoe ik de achtergrond gemaakt heb. Briljant idee toch:-)) en heel leuk om te
doen.

woensdag 16 mei 2012

Verjaardagscadeautje
Dit doosje heb ik gemaakt voor de verjaardag van een vriendin. Ik zag zo'n doosje in een magazine staan ( veel mooier dan dit natuurlijk) en ik vond het zo leuk dat ik ook zoiets wilde proberen. De kleine vlindertjes heb ik op springveertjes bevestigd om zo nog meer diepteverschil te creëren. Voor herhaling vatbaar, vind ik wel :)

zaterdag 5 mei 2012

ZenMangle

Met deze kaart doe ik mee aan de Zentangle challenge bij Art Journey.

Dit is mijn vierde zentangle kaart (tot nog toe). De vorige drie zijn in de prullenbak beland.
Zentangle werkt KALMEREND, las ik op internet. Nou bij mij helemaal niet!
Na mijn drie mislukte pogingen moest ik eerst een paar uur rusten totdat mijn handen niet meer trilden.
En mijn rechtermondhoek niet meer iedere keer omhoogschoot.

Maar ik hield vol! En zeg nu zelf... dit lijkt ergens op toch?
En ik denk dat er heus wel meer volgen... maar voorlopig even nog niet :)

donderdag 3 mei 2012

Head over heels


Met de bovenste atc doe ik mee aan de Stampotique designers challenge no. 53.
Ik heb (nog) niet zo veel Stampotique stempels en je mag alleen maar Stampotiques gebruiken. Dat viel dus nog niet mee. Bij de bovenste kaart heb ik dus alleen het stempel gebruikt, alcohol- en distress inkt en het tekstje heb ik zelf gemaakt met behulp van een labelmaker (dus geen stempel). De kleine hartjes heb ik ieder keer uit het truitje van de grote stempel geknipt.

De onderste atc heb ik een tijdje geleden gemaakt. Ik vind 'm nog steeds wel grappig. Het atc'tje was gemaakt voor een kennis die met zijn blote voet in een spijker was getrapt tijdens de verbouwing van zijn huis. Hij hield er een akelige wond aan over. Gelukkig kon hij mijn grapje toch wel waarderen :)
Deze afbeelding heb ik ook gebruikt voor een less is more kaart, ook ergens op m'n blog te vinden.