Hello


woensdag 29 februari 2012

Twelve tags of 2012-1Met deze tag doe ik mee met de Tim Holz challenge  12 tags of 2012.

With this tag I'm entering the Tim Holz challenge.

dinsdag 28 februari 2012

Minilijstje
Hmmm, zal ik het zo laten of wordt het onderdeel van iets groters...?

Hmmm, shall I keep it this way, or should it be part of something bigger...?

zaterdag 25 februari 2012

Screaming SigmundMoest ergens een beslissing over nemen en bleef maar twijfelen. Met het maken van deze tag heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt en ben ik ' in het diepe gesprongen'.

Had to take a decision about something and kept doubting. In making this tag, I finally took the plunge and I am "in the plunge.

donderdag 23 februari 2012

Vrijheid.


Voor een swap gemaakt. Helaas niet zo mooi scherp gescand. Kan het ook niet meer overdoen, want hij is al weg.
Dit is een abstracte connected. Deze afbeelding is dus niet zomaar gekozen, deze connected beeld voor mij 'Vrijheid' uit.

De tekst op de eerste atc luidt 'Luncti et liberi'. Dit betekent zoiets als 'vrijheid in verbondenheid' (als ik dit goed heb, hahaha). De vogel op de eerste atc is ontevreden. Zij (voor mij is het een zij) voelt zich in haar relatie beperkt in haar vrijheid.
Op de tweede atc breekt zij uit. Ze is VRIJ. Ze sprankelt van blijdschap.
Maar na even in het land van vrijheid te hebben vertoeft begint ze (atc drie) te twijfelen. Vrijheid blijkt eigenlijk alleen maar een hol doods woord te zijn. Wat betekend vrijheid eigenlijk... bestaat er bijvoorbeeld wel liefde of zorgzaamheid in die vrijheid? Ze wil haar vrijheid in verbondenheid terug.

I made this for a swap. Unfortunately not as pretty sharp scanned. I can't scan it again, he's already gone.
This connected is abstract. The picture shows for me 'Freedom'.

The text on the first atc says 'Luncti et liberi'. This means something like 'Freedom in solidarity' (if I got this right, hi,hi,hi). The bird on the first atc is dissatisfied. She (for me it's a she) feels limited in her relation.
On de second atc she breaks out. She is FREE. She sparkles with joy.
But, after a while, she get her doubts. Freedom is just a dead, meaningless word. What does freedom really means... is there for example love or caring in that kind of freedom? She wants her 'freedom in solidarity' back.

Irish eyes.


Gewoon zomaar een leuk kaartje. Was heerlijk om te maken. De achtergrond van de kaart is met panpastel bewerkt. Daarna de stempels gezet. Aan de rechterkant en in de linker onderhoek een mask gehouden en wat glimmermist gespoten. Helaas zijn kaarten die met glimmermist bewerkt zijn nu eenmaal niet mooi te scannen. Jammer, in het echt heeft deze kaart meer kleur en een mooie subtiele gouden glans.

Just a nice card. Loved to make it. The background of the card is done with panpastel. Then I put the stamps. On the right and in the left lower corner i held a mask and used some glimmer mist. You can't scan cards with glimmer mist on it nicely. Pity, in real this card shows more color and a nice, subtle golden shine.

Verjaardagslijstje.

Voor zowel de achtergrond als het inkleuren van de bloem heb ik pan pastels gebruikt. Heerlijk spul! Ik heb deze kaart tijdens een verdrietige periode in m'n leven gemaakt. Zelfs uit verdriet kan nog wat moois ontstaan, zo zie je maar weer. Omdat ik me gewoon helemaal had laten gaan is de kaart wel wat groot uitgevallen... 17.5 - 17.5 cm! Toen heb ik de kaart maar op karton bevestigd en er een hangoogje achter geplakt. (na het scannen gedaan)

The background and also the coloring of the flower is done with panpastel. I love that stuff! I made this card during a sad period in my live. So you see, even out of sorrow can grow something beautiful.

Connected alcoholinkt


Zin om met alcoholinkt te knoeien, en blijkbaar was ik in een romantische bui, hahaha.

Wanted to play with alcoholink, apparently I was in a romantic mood.

Verjaardagskaart.
De bovenste is de voorkant van de kaart, de onderste is de binnenkant. Het plaatje op de voorkant van de kaart heb ik gemaakt door UTEE op een stukje patroonpapier te strooien. Leg dit voorzichtig tussen velletjes bakpapier en ga er even met een hete strijkbout over. Na afkoeling voorzichtig tussen de velletjes bakpapier uitpeuteren. Daarna heb ik het enigszins in de vorm van een bloemblad geknipt en het stempel erop gezet. De achtergrond van de binnenkant van de kaart is met pan pastel gedaan.